20 mai 2009

Ia gata ma!

Am facut greseala de a ma uita iar la tv si asta dupa nebunia cu Eurovizionul.Ce am vazut a fost ca un deja-vu, pentru ca in fiecare an apar aceleasi discutii gen "noi am fost buni dar ne-au sabotat astia". Pe naiba.Suntem niste ipocriti ca nu recunoastem ca nu mai avem cu ce.Nu mai avem valori, sau daca avem nu le mai recunoastem.De ce nu participa la eurocacatul asta de concurs cantaretii care au o scoala de muzica terminata, care stiu cu ce "se mananca " o nota muzicala? "Elena era o frumoasa pe scena, a avut niste dansatoare foarte frumos imbracate...ideea show-lui a fost f misto" bla bla.S-a dus sa faca parada modei sau sa cante?Nu zic ca nu e important si felul in care arati pe scena, dar totusi nu putem sa punem pret numai pe asta cand piesa in sine lasa de dorit.

2 comentarii:

Simone spunea...

Hai sa iti zic eu care a fost marea greseala. Nu vocea Elenei, nu piesa, nu vestimentatia. Greseala e ca romanu pune prea multa baza pe a trimite voci bune la Eurovision, ca sa sparga vezi Doamne ( cum a fost si in anu ala cu Vlad Mirita si Nico), da de show-ul de pe scena nu se tine cont. Uitati-va la alte tari ce show au facut, pe langa cantat. Ale noastre numa s-au fatzait pe scena si la sfarsit Elena s-a urcat pe un pietroi. Wowwwwww!!! Hai sa ne minunam. Elena e o voce foarte buna a tarii noastre, tre sa recunoastem, dar nu e de ajuns. Si sa nu mai zic de criteriile politice economice si geografice de care se tine cont atunci cand tarile isi dau punctaje intre ele. Eu sunt sigura ca niciodata nu vom ajunge sa castigam titlul, din cauza acestor criterii care nu vor disparea niciodata. Asa ca toate aceste discutii de la tv si din media nu au rost, pentru ca numa ne afundam mai tare in cacat incercand sa ne scuzam.

Olive spunea...

chestiile astea cu discutatul sunt doar strategii de pr.vor sa scoata ceva mai multi bani pentru ca nu a castigat.melodia oricum nu atrage publicul.avem cu ce sa ne laudam,dar trimitem inapti la eurovision.ce dracu...de ce sa ne mandrim macar o data pe an ca avem si noi oameni cu voci bune in tara asta.eu nu ma mai uit la concurs ca ma enervez cand vad ca alte tari fac un show pe scena si ai nostri (nu toti) aduc niste parasute sa dea din cur in timp ce ala/aia canta.....