17 martie 2009

Ce mai cauta lumea pe google-partea a 3-a

Se pare ca linkurile pe care vi le-am dat referitoare la colanti, nu au fost utile. Domnisoarele inca isi mai cauta colanti aurii, luciosi, negri, din latex.Mai e putin si vine vara oricum, pun pariu ca nu o sa-i mai caute nimeni.
Ce am mai gasit azi :
-" de ce se chinuie oamenii la batranete". Iar google zice " did you mean "de ce se chinuie oameni la batranete?". Si ii dau dreptate oarecum. Daca toata viata ai bagat cacaturi in tine si la 50, maxim 60 de ani ti s-au futut aproximativ toate organele interne si ai devenit o stafida ofilita care nu e in stare sa se stearga la cur singur, ce rost are sa te chinui tu si sa chinui alti oameni in jurul tau? Bea niste matraguna si curate-te mai repede, oricum ai fost un cacat de om toata viata.Nu se supara nimeni oricum, ba mai mult ii scutesti de o grija. P.S. vorbesc doar de oamenii care sunt intr-adevar asa, nu de batranii care sunt dati afara din casa de copii lor oligofreni.
-" tema cu nasul pentru desktop". Aici sunt doua variante : Daca vrei poza cu nasul tau, fa-ti una sau roaga-ti pe cineva sa-ti faca. Dar de ce ai vrea poza cu nasul tau pe desktop? Ori iti iubesti prea mult aceasta parte de corp, ori esti Cristina Spatar si esti mandra de rezultatul rinoplastiei.
Daca totusi vrei poza cu "TheGodfather", atunci te inteleg, si eu sunt fana.
-" cum slabesti dupa zodiac?" - stai sa ma gandesc...mmm...Daca esti in zodia pesti, manaca numai peste un an de zile.Peste crud,fiert sau la gratar,prajit nu ai voie.Dar atentie, numai daca esti zodia pesti! Si numai in primul patrar de luna noua, cand casa soarelui intra in conjunctie cu cuadratura Luna-Mercur. Altfel nu da rezultate si ai mancat ca proasta peste un an degeaba!

Niciun comentariu: