4 martie 2009

Noi reglementari de ordine interioara si indatoriri la locul de munca

CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteţi merge la doctor, înseamnă ca puteţi veni si la serviciu.

OPERATII CHIRURGICALE
Operaţiile chirurgicale sunt interzise . Atâta vreme cat sunteţi angajat la noi, veţi avea nevoie de toate organele. Nu veţi elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminaţi un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.

ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbăta si duminica.

ZILE DE CONCEDIU
Toţi angajaţii vor primi concediul in aceeaşi perioada a anului… Zilele de vacanta sunt după cum urmează: 1 ianuarie si 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiţi de la serviciu. Oricum nu mai puteţi face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morţi. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara târziu. Suntem bucuroşi sa va permitem sa lucraţi in pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiţia sa va terminaţi insarcinarile pe ziua respectiva.

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza . In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregătirea unui înlocuitor care sa va preia atribuţiile.

FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajaţii al căror nume începe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si aşa mai departe. Daca nu va puteţi deplasa in timpul alocat, veţi fi nevoiţi sa aşteptaţi pana doua zi când sunteţi programaţi. In situaţii de maxima urgenta, angajaţii pot face shimb de locuri intre ei.Superviserii ambilor angajaţi implicaţi in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris. In plus, acum exista o restricţie de 3 minute de staţionare in toalete. La sfârşitul celor 3 minute se va declanşa o alarma, hârtia igienica se va retrage automat, uşa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sănătoase . Persoanele cu greutatenormala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si păstra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slăbit. Va mulţumim pentru loialitatea arătata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienţa pozitiva angajaţilor. Orice întrebări, comentarii, nelămuriri, plângeri, reclamaţii, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzaţii, vor fi adresate in alta parte.

CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniţi imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtaţi pantofi Prada de $ 350 sau o geanta Gucci de $ 600 vom presupune ca o duceţi bine din punct de vedere financiar, deci nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administraţi banii mai bine pentru a va cumpăra haine mai frumoase, prin urmare nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteţi exact acolo unde trebuie si in consecinţa nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.

Va dorim o saptamana plăcuta.

Niciun comentariu: