4 februarie 2009

Pazea...vine Valentin


La o parte va rog, sa-i facem loc sa treaca mai repede!

Inimioarele de toate natiile si marimile vor invada Bucurestiul, feeria de roz bombon va fi in aer,la fel si valul de iubire care se indreapta catre indragostitii de pretutindeni cu punctul de intensitate maxima in data de 14 februarie.Mie mi se pare foarte trist ca se incurajeaza evenimente banale si superficiale pornind de la nevoi induse din motive mai mult decat evidente...ne limitam la zile si la date si ne motivam actiunile vinovate acuzand timpul insuficient...
Pentru mine e doar un kitsch comercial, total in antiteza cu idea de romantic...dar gandidu-ma la atatea si atatea povesti celebre de iubire imi este din ce in ce mai clar ca nu au nimic in comun cu realitatea.
Poate am devenit imuna la romantism...poate a devenit o "boala" a secolului 21....sau poate s-a adaptat la stilul urban si eu inca ma astept sa-l gasesc in diverse povesti.
" You have 1 unread message in your inbox " suna mai ok decat scrisorile insiropate cu parfum de altadata...unele cupluri sunt banale si standardizate si nu imi dau seama daca asa a fost dintotdeauna sau daca acum este totul diferit doar pentru ca ne-am departat de noi insine si ne-am inconjurat de principii si idei de care nu avem nevoie.....si care nu ne apartin.

Un comentariu:

Supercalifragelistic spunea...

Nice post ...Sa dus pe apa Sambetei romantismul intradevar ..a devenit kitsch-ish din cauza ca a fost tras de par pe toate partile si probabil pentru ca am citit prea multe romane de dragoste cu mult bla-bla degeaba am vazut unde ajunge ...pentru a reusii sa fie cineva romantic si sa ne si placa trebuie sa fie extrem de creativ ,altfel prea greu ... Trebuie sa recunosc ca ideea imi place dar de cele mai multe ori prefer sa nu fie.