25 septembrie 2008

Despre perfectiune

Intrebare fulgeratoare: ce e perfectiunea ? Ce cacat? :)) . Nu vreau sa vorbesc in dodii, insa adolescentii din sec 21 mai au si discutii filosofice "la o samanta si un suc" afara. Majoritatea fetelor incep de acum sa isi caute partenerul ideal. Gen...tipul cu care vrei sa iti petreci restul vietii. In primul rand, de ce ai vrea sa iti gasesti tipul cu care vrei sa te mariti de pe acum ? Poate am o anumita lipsa de romantism insa mi se pare o prostie sa fii nemultumita si trista k nu ai gasit TIPUL PERFECT.
Fato, ai 16 ani sau cat cacat ai...si tu te gandesti deja la casatorie ? Du-te la un control. Serios. In al doilea rand, sintagma "BARBATUL PERFECT"este gresita.In conceptia papushelelor din ziua de azi, barbatul perfect e cel cu care tu trebuie sa te mariti, barbatul cu care trebuie sa iti petreci restul vietii.Sau barbatul perfect e cel care arata bine si are o gramada de bani sa te scoata in bamboo si sa-ti ofere cadouri costisitoare.
Draga duduie, tin sa te anunt k esti o mare imbecila daca intr-adevar crezi asta. Barbatul perfect nu e destinat casatoriei. Perfectiunea dintr-o relatie poate dura si 3 zile. Daca in alea 3 zile tu te-ai simtit implinit, alaturi de persoana cu care ai stat atunci aceea e perfectiunea. Si de ce perfectiunea e asociata mereu cu termenii "barbat" sau "casatorie" ? La un moment dat intr-adevar simti nevoia sa te casatoresti , sa "settle down" , sa nu fii singur la batranete. In asta consta casnicia? In a nu fi singur la batranete ? Daca e asa it's a bullshit. Ideea mea e k nu este neaparata nevoie sa te casatoresti cu tipul perfect ! Tipul perfect poate aparea si disparea la fel de repede cum a intrat in viata ta, iar tipul cu care te mariti e total diferit de acela pe care tu l-ai considerat la un moment dat in viata ta "the perfect guy".
P.S. Ideea despre postul asta mi-a venit aseara cand am iesit cu cainele afara si 2 fete de vreo 16-17 ani vorbeau despre asta pe o banca in parc"la o samanta si un suc"

Niciun comentariu: