3 septembrie 2008

What a girl wants

Femeile nu mai vor sa se sacrifice in numele iubirii, au inceput sa inteleaga ca acesta nu este rolul ei.Dragostea ar trebui sa le faca sa zambeasc, sa se bucure, nu sa sufere si sa planga.
Acum ele asteapta ca acest sentiment sa le transforme,sa le faca sa fredonezeo melodie in drum spre casa,sa poata exclama cu voce tare : what a beautiful day !
Vor sa stie ca exista cineva caruia ii place sa le stranga-n brate, cineva care crede ca a trai alaturi de ele e cel mai interesant, mai linistit si mai placut lucru din univers.Cineva care sa le sune pe mobil ca sa le spuna lucruri obisnuite, neimportante,doar ca sa le auda glasul.Cineva care *daca greseste* are puterea de a spune adevarul si speranta sa le obtina iertarea.Cineva care are curajul sa lupte pentru ele sau impreuna cu ele.Cineva care e adult dar nu a uitat sa fie copil, cineva care poate sa planga in fata lor.Cineva care sa le respecte, cineva care sa le ia in serios.. cineva care sa alerge dupa ele atunci cand se supara si pleaca.Cineva pe care sa-l alinte si rasfete, cineva care sa fie acolo cand are nevoie de el.
Asa cum spuneam,femeile isi doresc în primul rand ca acest cineva sa existe,
chiar daca nu e acum alaturi de ele.Atata timp cât exista, vor gasi întotdeauna calea aspre el, oricat de lunga, de grea ar fi aceasta cale. Pentru ca femeile, asa fragile ,cateodata rele, sentimentale si paradoxale cum sunt simt nevoia sa fie iubite. P.S. Pentru Ana.

Niciun comentariu: